Vampire Diaries
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Vampire Diaries

αφιερωμένο στην ξένη σειρά Vampire Diaries

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Το νέο μέλος στην παρέα μας είναι η I <3 Elena κάλως ήρθες στην παρέα μας
Πηγαίνετε στο chatroom βρήκα λύση για της υπογραφές

Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kalymera_george
Admin
kalymera_george

Αριθμός μηνυμάτων : 177
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν   Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν EmptyΚυρ Απρ 25, 2010 11:27 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://vampirediaries.forumgreek.com
Evermore

Evermore

Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν   Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν EmptyΔευ Μάης 03, 2010 11:06 am

Χμμμμ....Ο άντρας μου I love you Υπέροχος..Πονεμένος..Βασανισμένος...Σκεφτικός...Μοναχικός..Πολύ καλά τον υποδύεται ο Paul Wesley..Αν και θα προτιμούσα να χαμογελάει λιγουλάκι πιο συχνά...Μην γίνει και χάχας αλλά αυτό το καυστικό σχόλιο του Damon:"Stefan smiles!Alert the media",δεν πρέπει να επαναληφθεί Razz
https://www.youtube.com/user/mikrouliko93
deadfairy

deadfairy

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2010
Τόπος : ena megaaaaaaaaaaaaalo nhsi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν   Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν EmptyΔευ Μάης 03, 2010 11:41 am

Evermore έγραψε:
Χμμμμ....Ο άντρας μου I love you Υπέροχος..Πονεμένος..Βασανισμένος...Σκεφτικός...Μοναχικός..Πολύ καλά τον υποδύεται ο Paul Wesley..Αν και θα προτιμούσα να χαμογελάει λιγουλάκι πιο συχνά...Μην γίνει και χάχας αλλά αυτό το καυστικό σχόλιο του Damon:"Stefan smiles!Alert the media",δεν πρέπει να επαναληφθεί Razz
sumfwnw apoluta mazi s...einai apla theos..kai pou na ton deis sto the fallen...htan teleios
Evermore

Evermore

Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν   Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν EmptyΔευ Μάης 03, 2010 11:51 am

deadfairy έγραψε:
Evermore έγραψε:
sumfwnw apoluta mazi s...einai apla theos..kai pou na ton deis sto the fallen...htan teleios
Έχω δει το trailer...Ωραίο φαίνεται αν και έχει λίγα μαγουλάκια...Τώρα που μεγάλωσε έχει πιο sexy γωνίες στο πρόσωπο...
https://www.youtube.com/user/mikrouliko93
deadfairy

deadfairy

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2010
Τόπος : ena megaaaaaaaaaaaaalo nhsi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν   Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν EmptyΤρι Μάης 04, 2010 12:52 am

Evermore έγραψε:
deadfairy έγραψε:
Evermore έγραψε:
Έχω δει το trailer...Ωραίο φαίνεται αν και έχει λίγα μαγουλάκια...Τώρα που μεγάλωσε έχει πιο sexy γωνίες στο πρόσωπο...
sigoura...kai metra perissoeterous mus sto kormi t

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Πως σας φαίνεται η ο Ιάν στην σείρα σαν Damon
» Πως σας φαίνεται η Νίνα στην σείρα σαν Κάθριν και Ελένα
» το φόρουμ πως σας φαίνεται
» Πως σας φαίνεται η πορεία του ζεύγους;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Vampire Diaries :: main cast :: PAUL WESLEY as STEFAN SALVATORE-
Μετάβαση σε: