Αριθμός μηνυμάτων : 177 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 40
Θέμα: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν Κυρ Απρ 25, 2010 11:27 am
Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν
Evermore
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010 Ηλικία : 31
Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν Δευ Μάης 03, 2010 11:06 am
Χμμμμ....Ο άντρας μου Υπέροχος..Πονεμένος..Βασανισμένος...Σκεφτικός...Μοναχικός..Πολύ καλά τον υποδύεται ο Paul Wesley..Αν και θα προτιμούσα να χαμογελάει λιγουλάκι πιο συχνά...Μην γίνει και χάχας αλλά αυτό το καυστικό σχόλιο του Damon:"Stefan smiles!Alert the media",δεν πρέπει να επαναληφθεί
deadfairy
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : ena megaaaaaaaaaaaaalo nhsi
Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν Δευ Μάης 03, 2010 11:41 am
Evermore έγραψε:
Χμμμμ....Ο άντρας μου Υπέροχος..Πονεμένος..Βασανισμένος...Σκεφτικός...Μοναχικός..Πολύ καλά τον υποδύεται ο Paul Wesley..Αν και θα προτιμούσα να χαμογελάει λιγουλάκι πιο συχνά...Μην γίνει και χάχας αλλά αυτό το καυστικό σχόλιο του Damon:"Stefan smiles!Alert the media",δεν πρέπει να επαναληφθεί
sumfwnw apoluta mazi s...einai apla theos..kai pou na ton deis sto the fallen...htan teleios
Evermore
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010 Ηλικία : 31
Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν Δευ Μάης 03, 2010 11:51 am
deadfairy έγραψε:
Evermore έγραψε:
sumfwnw apoluta mazi s...einai apla theos..kai pou na ton deis sto the fallen...htan teleios
Έχω δει το trailer...Ωραίο φαίνεται αν και έχει λίγα μαγουλάκια...Τώρα που μεγάλωσε έχει πιο sexy γωνίες στο πρόσωπο...
deadfairy
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : ena megaaaaaaaaaaaaalo nhsi
Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται η ο Παύλ στην σείρα σαν Στέφαν Τρι Μάης 04, 2010 12:52 am
Evermore έγραψε:
deadfairy έγραψε:
Evermore έγραψε:
Έχω δει το trailer...Ωραίο φαίνεται αν και έχει λίγα μαγουλάκια...Τώρα που μεγάλωσε έχει πιο sexy γωνίες στο πρόσωπο...
sigoura...kai metra perissoeterous mus sto kormi t